Skrota bil Västerås

Behöver du skrota bil i Västerås?

Har du en eller flera gamla bilar i Västerås som behöver skrotas men vet inte hur du ska sköta transporten? Lugn, vi hjälper dig! När du behöver skrota bilen i Västerås är det bara att kontakta oss så kommer vi och hämtar din bil hos dig!

Vi är en erfaren och auktoriserad bilskrot i Eskilstuna som kostnadsfritt skrotar och hämtar din bil. Hos oss blir bilen demonterad enligt konstens alla regler på ett miljövänligt sätt. För att kunna skrota en bil behöver den vara avställd av dig. Sedan kan vi hjälpa till att avregistrera den med hjälp av ditt registreringsbevis. Om du inte har det kvar kan det lätt beställas från Transportstyrelsen. Har du kvarstående fordonsskatt så ser vi till att du får tillbaka det. Vi arbetar mot både privatpersoner, företag och myndigheter.

Välkommen till en pålitlig bilskrot när det är dags att skrota din bil i Västerås. Hos oss är du garanterad en säker skrotningsprocess och vi sköter all administration.

Fyll i vårt kontaktformulär så kommer vi hämtar vi din bil i Västerås.

Miljön i fokus

En gammal uttjänt bil rostar snabbt sönder och utgör ett stort hot mot miljön. Farliga ämnen hamnar i marken och till slut i vårt grundvatten. När man istället skrotar bilen på en auktoriserad och miljöcertifierad bilskrot som vår, tas allt miljöfarligt om hand och det som går återvinns eller blir till reservdelar. Vi arbetar enligt en noga reglerad process som styrs av Miljölagen.

Låt oss ta hand om din bil på ett miljövänligt och säkert sätt som inte påverkar vår miljö.

Vi hämtar din bil i Västerås